بهزاد علي ثابت افزود: حدود 2 هزار ساعت آن محقق شد و بر همين اساس تعدادي صحفات قديمي ،CD و DVD و ريل خريداري و مجموعه اي نفيس از راديوهاي قديمي ايران شامل نخستين راديوهاي وارداتي گرامافون ، راديوگرام با ادوات قديمي ضبط و پخش صوت نيز خريداري و به نمايش گذاشته شد .
وي افزود : تابلوهاي تصاوير تعدادي از موزيسين هاي بزرگ ايران و جهان مانند علينقي وزيري ، استاد بنان ، استاد رضوي سروستاني، بتهون ، موزارت ، باخ و ... نيز در موزه به نمايش درآمد.
علي ثابت اضافه کرد: قسمت اصلي موزه به اتاق شنيداري ، ديداري و آرشيو صوتي و تصويري اختصاص يافت و بخش هاي ديگر شامل گالري ساز ، گالري اسناد و دست نوشته هاي اساتيد موسيقي ، کارگاه ساخت سازهاي سنتي ، تالار موسيقي ملل ، مرکز آموزش موسيقي ، مخزن نگهداري، اتاق کنفرانس و استوديو ضبط موسيقي است .
وي گفت :اين موزه طي تفاهم نامه اي به مدت 3 سال در اختيار ايکوم فارس قرارگرفت و فعاليت خود را ادامه داد اما بخش آرشيو موسيقي به دليل عدم ابلاغ اعتبار ناقص باقي ماند.
گفتني است : خانه منطقي نژاد از خانه هاي اواخر دوره قاجار در شيراز است که درگذر مجاور ضلع جنوبي مسجد نو ( شهدا ) درميدان احمدي واقع شده است.
در ضلع جنوبي بنا شاه نشيني با تزئينات آينه کاري و سقوف نقاشي شده قرار گرفته و اتاق هاي طرفين شاه نشين يکي داراي بادگير و با سقف هاي منقوش و ديگري با شومينه هاي گچ بري شده و سقف منقوش از زيبايي خاصي برخوردار است . درنقاشي هاي بکار رفته در سقوف و بدنه بنا از نقش هاي تزئيني گل و بوته و تصاويري از چهره زنان و قصرهايي به سبک اروپايي استفاده شده است . اين بنا در سال 1352 ه. ش به شماره 1490 در فهرست آثار ملي ايران به ثبت رسيده است و اکنون موزه نواها و آواهاي فارس است .
/104
انتهای پیام/